TORSDAG

Alva min sötnos !! :D

SÖNDAG

kan plugget chilla lite ? ne tydligen inte .. !

FREDAG

asskönt med helg.
och jag är så nervös att hjärtat hoppar ut ur bröstkorgen. men stolt är jag också, så det är ju bra iaf!
borde plugga men jag har noll ork .. urs

LÖRDAG

myskväll igår :) plugg & jobb idag ..


ONSDAG

Jag vet inte vad det är jag känner riktigt. Men något är det iaf .. vill bara veta. Är trött på att enbart känna.

ONSDAG(tisdag-natt)

Oerhört glad över att nina har börjat blogga ! Det inspirerar mig till att uppdatera ^ Så här kommer en liten natt-update! :)

Sitter i eskilstuna nu fast jag borde sitta i örebro .. men har en hel del saker att uträtta här så skolan blir lite bortvald ( as-wierd känns det att välja bort det viktigaste .. ) 5 föreläsningar fattigare blir jag men hoppas att någon söt klasskompis är redo att förklara lite för mig när jag är tillbaka sen!

Just nu är jag ett nervöst nervvrak som känner för att spinga skrikandes runt huset 15 gånger för att se om det kan hjälpa lite .. får se , kanske blir det om en stund :p

Mycket trevligt har hänt på senaste iaf så kanske ska sluta vara så emo och istället tala om allt roligt istället :D

Har träffat jordens roligaste människa, värt att nämna ! :D letar för fullt efter flera sådana att lägga på min samling!

Varit på pizzakväll med nina, rupert, mathias & minna-linn! Ninas och min pizza var fetast, såklart, undra om det fanns någon ingrediens vi inte hade på.. hehe :D
'


Har haft min kvinna sovandes här & vi har moffat, moffat & moffat, och däckat .. ;p



Sist men inte minst så har vi dessa två vackra damer, vi har supit ordentligt om man säger som så ..



Sen har jag lyckats få en 4:a på databastentan vilket gör mig oerhört stolt och tårögd! Har verkligen lärt mig att uppskatta saker nu efter alla motgångar.

Något mindre kul som hänt nyligen var vell(ja jag stavar fel men jag älskar denna stavning) efter jag lämnade in min cykel och det gick på 900. Sen gick det 1 eller om det var 2 dagar .. så hör jag någon vråla HELVETE utanför.. jag rusar ut och nån jävla alkoliserad idiot har skurit upp min sadel och sparkat sönder pakethållaren och gjort däcket snett .. jag kände för att döda någon. men jag lät bli. Istället släpade jag in cykeln i lägenheten och övervägde att låta den sova brevid mig men så blev det inte .. stackars cykeln och stackars mig och idiot-människa blä.

Nu ska jag sova lite .. puuusss ! saknar mina mongon i skolan <3

RSS 2.0