MÅNDAG

Dagen började bra ? Ställde klockan på 9.45 när jag börjar skolan 9.55. Hur lyckas man ? Flög upp ur sängen imorse när jag insåg mitt misstag. Fick slänga mig in i duschen också, vägrade visa mig i skolan med 2 kg smör i håret.


Nu sitter jag och försöker banka in lite samhällskunskap i huvudet. Provet börjar närma sig !
Har håltimme i 5 & ½ timme så tyckte att det kunde vara bra att göra lite nytta.

MEDIUM IKVÄLL KL 10 ! Missa inte det hörrni.


puss


TORSDAG

Hääärlig sovmorgon blev det idag ! Älskling åkte dock vid sju taget :( så fick sova ensam några timmar. Nu sitter jag i skolan och har svenska B och snart börjar svenska C, ska ha debatt :/

Btw, jag köpte skidglajjor igår, så nu är jag reeedo ! om 9 dagar åker jag & älskling till romme med hans moster och kusiner.

Ska kila nu ! puss

TISDAG

Knappt tre timmar efter lunch är edvin redo att inta kalorier ! eat baby, eat ! ;) höhö



saknar min claes. fiiifan :(

FREDAG

Jahapp helg igen :) ! Den här dagen har gått fort, hade bara skola mellan tio och tolv. Spelade basket på idrotten och jag sprang runt där halv-hostig och lyckades få jordens skott rakt i planeten. Trodde huvudet skulle lostna, men det sitter där det sitter. som tur är ;) . Blev stan sen med carro ( sofie och Becca också men dom smet iväg till trafikskolan) ! Vi käkade ute och sen var vi och kikade i lite affärer, jag fick hem ett par jeans och en stickad tröja.

Träffade min älskling sen, vi åkte hem till mig och såg några gamla avsnitt av playa del sol, fast vi redan sett dem ;D

Jobbade sen, mellan 18-21.

Nu är det dags att sova, jobbar imorn igen ! 07- 15. Tack och lov att kupévärmaren slår på tidigt imorn, min bil är hemsk att kliva in i .. spec på morgonen. bbuuurr

Senare på kvällen ska vi i klassen fira av Brenton, vår utbytesstudent som åker hem snart :/ genom att käka på ming och sen ska vissa ut på krogen .. jag har inte bestämt mig ännu. Men har plugg att göra på söndagen så låter vettigast att åka och bädda ner sig med claes och låta det bli en tidig kväll.

Nu ska jag sooova ! puss & godnatt :D

TORSDAG

Så är skolan igång igen då ! Känns sisådär .. skönt att komma igång med vardagsrutinerna men jobbigt med allt plugg :/ men sista terminen nu ! studenten närmar sig. gaaaaaalet :D !!!

idag har dessa åkt på ! kanske hade passat bättre på krogen med pumps och ett partylinne, men det ser inte så illa ut ändå :)



Lite rolig onödig fakta som har hänt den senaste tiden:

- Jag kastade av misstag ner en stor soptunna i matcontainern på coop .. smidigt. Slutade med att jouren fick rycka ut och rätta till det hela.

- En unge som är och handlar med sin familj och sitter i vagnen och vrålar : MAMMMAA ÄR EN TJUUUV! om och om och om igen .. höhö mamman skämdes inte alls 8-)

- Jag hade asbråttom till skolan imorse och körde fast i snön på grund utav ett jävla offer till bilförare framför mig som inte förstod vad "komma bort från vägen" var för något.

- Praktikanten på jobbet fastnade med en fot mellan två pallar på lagret. Där stod han i en evighet och ropade på hjälp men ingen hörde ..

- Mina två killkompisar emil & kim super till och strular med varandra. ojoj .. Finns på video på youtube nu. Kanske inte var något dom hade önskat :p

- Pappa beordrade hela familjen att gå försiktigt hemma eftersom det är halt. Men han själv har hittills slagit 4 frivolter och fått vackra blåmärken.

Nu ska jag lyssna på vad läraren säger ! vi hörs.

RSS 2.0