TISDAG

Tisdag kväll och dags för en varm dusch och sen ett avsnitt av house så att jag kan sova gott.
Fast sova gott gör jag nog ändå, för jag är trött och på ett jävla bra humör, för idag har jag klarat min första tenta !!! känns hur bra som helst :)
Har pluggat lite nu sent som vanligt men jag har sån dålig disciplin så tar så lång tid innan jag lyckas komma igång.
Lagat ihop lite matlåda till imorn också.
Zainab kom och hälsade på i skolan idag, kändes grymt bra att få träffa henne.
nu äre dags att sätta lite fart. natti på er !

FREDAG

haft en mysig lunch på stan idag med michis, har handlat lite saker också, en parfym, örhängen samt en ansiktsrengöring :)
Sen efter det har hela dagen bara gått åt skogen .. Visual Studio går inte att ladda hem och Mimer krashade (program vi använder oss av i skolan )
FYYYYYYYYYYYY. tog hundra år också, så han inte plugga så mycket som jag tänkt heller så nu ligger man vell efter snart då. tagga lite sömn nu , jobba imorn 10 timmar. ännu roligare.
mitt rum är stökigt som ett helvete, vart är min städslav ? måste skaffa en
tur att håkan hellström är snäll mot mig med sin musik iaf ! godnatt !!!

ONSDAG

hahaha har så tråkigt just nu ! sitter och leker med google chrome, man kan tydligen ändra massa roliga koder där ;)
står "jag är ett litet hetsbarn:)" på den siste haha ;)
roooligt ;D puss

ONSDAG

tjabbba !

Hemkommen för ett tag sen, så nu ska jag slänga ihop lite kvällsismat och göra lite plugg, sen se på några avsnitt av house, är verkligen beroende !

Skönt att cykla hem idag, veeeerkligen härligt ! snön piskade och kastvindarna blåste mig nästan omkull. Halt och kallt, fyfan. Vore kanske najs att äta ute ikväll, plocka fram grillen och sätta sig i trädgården ;)
Hade lite otur idag också när jag skulle stanna och handla, köpte några kollegieblock som det stod "RUTAT" på , med stora bokstäver, sen var det massa färgglada rutor på framsidan, hursomhelst när jag kom hem sen så såg jag att det var linjerade papper .. haha helt sjukt.
Appropå ingenting så går faktiskt programmeringen framåt vilket gör mig glad ! Känner lite hopp för en gångs skull, så nu ska jag inte tappa taget. Bara att kämpa vidare, känns roligt nu faktiskt (men bara stundvis ;d)
tur att man är väl påklädd när man ger sig iväg iaf ;) en trött jag lyckades komma med på bild !
hare bra, pyss !

ONSDAG

NU ÄR DET LIKA LÅNGT TILL STJÄRNORNA, SOM STJÄRNORNA TILL DIG ! 


Nu är det sov tajm.

slänger upp en bild på dagens nöje(not). Enjoy !



MUMS, programmering .. hehe


MÅNDAG

(Söndag natt) Tittat på house nyss, så grymmmmt bra ! Nu ska jag sova och tagga inför plugg imorn. Kan tala om att mina ringar under ögonen hänger nere i knävecken, så brutalt trött är jag.

godnatt allihoppa !


SÖNDAG

Söndag = söndagsmys .. faaast inte om man heter Emilia. Då väntar nämligen både jobb & plugg.
Imorn bitti drar jag mig tillbaka till örebro igen och stannar där några veckor :) najs najs och najs.

Igår var jag & Becca en heldag i sthlm, vi åkte tunnelbana och traskade runt överallt. Var på st eriksplan för att fixa hennes iphone och nära mörby för att kika på naturhistoriska riksuseet. Vi drack en flaska rom och höll oss pigga och roliga hela dagen! Vi lyckades även pierca oss lite i öronen.

Senare så blev det finmiddag som blev rätt billig om man säger så ;) Sen HÅKAN HELLSTRÖM !
Fy satan vad det var bra, jag vill se honom igenigenigenigen !!
Allt gick rakt in i hjärtat och det fullstatta hovet skapade jordens stämmning och alla gick all in i 2 timmars tid. Det var grejer det. Har träningsvärk i ben & rumpa nu, ujuj. kärlek.

Mycket sjukt roligt hände oss och vi skrattade en heeel del.

Jag & Becca frågade en kille på engelska vart vi skulle om vi skulle till johannes hov, svaret blev (på svenska) "är inte ni svenska ?" Jag tänker mig inte för utan svarar på engelska "No", han svarar okay på engelska och börjar beskriva vägen dit på engelska ;) Undra vem som var trögast, jag eller han ? haha ..

BILDBOMB
















ONSDAG

Sitter hemma i örebro. Har ätit gröt och ätit macka. aaapgott. Har fixat 2 inlämningsuppgifter idag och imorn blire matte. asnice !

Ska lägga mig och se lite house nu snart :) myspys.
Imorn åker jag hem till etuna också, ska träffa michaela min princessa. Jobba lite och sen på lördag drar jag & Becca till sthlm och ser HÅÅÅÅKAN. Blir ev cosmonoval, shopping & party också.



godnatt.

farmor farfar bror.
Tror inte ni vet hur mycket jag älskar er ! <3
Forever and ever.


MÅNDAG

ahaappp. Måndag igen då men är taggad på den här veckan !! 

Lyckades missa bussen från karlstad idag så fick hoppa på en senare som tur var gick rätt så nära inpå den jag skulle ha tagit. Men kom ändå en halvtimme försent till min nya kurs föreläsning .. duktigt !

Just nu känner jag mig bara som en suris, har mängder med plugg att göra och vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt men det får lösa sig.. iashdlkshdlkhsd typ . Men imorn kör man igång då, morgonplugg, skola och kvällsplugg, sen är man nog rätt pigg i huvudet efter det!


roligt inlägg från en rolig tjej. eller ?  men fasiken så mycket bättre det känns nu ;)

PYSS

LÖRDAG

Det ända jag vill nu är att duscha och sova. Men vill sova mer än jag vill duscha så får skjuta på duschen tills imorn då.

Idag har jag jobbat ett segt kvällspass, och tog cykeln till jobbet så känner mig sliten. Saknar min Melba prinsessa gör jag också.

Men är lite glad också! För london är bokat, och håkan hellström blire nästa helg och så åker jag till karlstad imorn !! :)

hittade en studentbild på datorn, iih vill tillbaks!



GONATT!


LÖRDAG

Lördag morgon och jag är vaken men känner mig halv-sovande.

Lång dag ..!

Vaknade av att becca kom hit och väckte mig och Melba, vi åkte till veterinären där dom tyvär avlivade henne. Detta var bland det mest fruktansvärda och sorliga saker jag gjort .. mår apa. Vi begravde henne i min trädgård lite fint avsked sådär :/

Sen åt vi frulle hos mig :) sen så drog hon hemåt och jag, farmor, farfar & broder drog till ming palace och åt kinamat. Sen skjutsade dem mig till jobbet, så blev "utbildning" och jobb.
Sen skjutsade beccis hem mig :) sen nu har jag badat jacuzzi och druckit vin, känner mig trött som ett mongo så ska sova lite.

Ps: london är bokat !!! nyyyyår. naaaajs.

godnatt. pyyyysss

ONSDAG

SHIT SHITSHIT. matte tenta imorn och jag känner mig sjukt lost just nu. måste sätta igång snart igen, köra några timmar till .. men det är så svårt, fattar inte hur det helt plötsligt bara blev stört svårt. Jag kanske har segat för mycket på lektionerna, vem vet. Längtar bara tills matten är över så att man kan gå all in på alla roligare kurser som man vet att man kommer ha användning för sen!
Nu ska jag fixa lite snabb kvällsmat, och sen sätt igång !!
Bjuder på en snygg bild ifrån igår ! ;) *seriöst matteplugg*

TISDAG

Godmorgon ! Har dock varit vaken i över en timme redan trots att jag inte hade bråttom upp idag! Men jag la mig vid innan nio igår för att jag hade sån sjuk huvudvärk och man kan ju inte sova hur länge sen ..

Det är väldigt tyst och faktiskt ganska mysigt att vara vaken tidigt ändå, så nu ska jag kliva ur sängen, ta på mig min morgonrock och fixa massor med frukost, riktigt sugen! Sen ska jag sätta igång med matten, och den lär jag nog hålla på med heeeeela dagen idag med tanke på att tentan är på torsdag och jag inte kan ett pisss, jippie! Men bara o köra på.


PUSS

MÅNDAG

Idag är det måndag igen, tråkigt! Men jag hade en mysig heldag igår som fortfarande gör mig glad idag!
Dock så var det inget bra val att se filmen saw i 3D då den var så äckligt brutal och inte alls bra .. Idag så vaknade jag av att marcus knackade sönder min dörr, han skulle hämta mig eftersom vi skulle på tenta, men smart som man är så försover man sig. Gjorde mig i ordning på fem minuter och sen vare bara att sticka. Äta frukost blev inställt och tandborstning, vad är det ? haha .. 
 
Tentan gick sådär och jag cyklade hem på cykeln min som jag lämnat i skolan fredagen veckan innan.
Hem och betala räkningar, boka tågbiljetter till karlstad, anmäla mig på nya kurser i skolan, fixa med jobbtider samt pressa in en timmes utbildning på fredagen innan jobbet, fixa en vetrinärstid till min älskade melba, prata med beccan, fixa lunch och städa & plocka lite grann. Känner mig nöjd över mig själv nu ! Nu ska jag strax sätta mig ner och köra matte en timme eller två, dags att komma igång nu med det eftersom tentan är på torsdag!

slänger upp en bild på mig själv med hamsterkinderna på plats!



RSS 2.0