MÅNDAG

Mitt internet fungerar inte alls just nu verkar det som, skriver så fort det funkar eller jag får tillgång till internet på någe annat sätt ;)

Ha det bra och stek massor i solen tills dess.

FREDAG



Michael Jackson skall inte kremeras,
han består av 86% plast och skall därför smältas ner och
återvinnas till lego, så barn kan fortsätta leka med honom.
Enligt victor iaf ;)


Nu har jag varit elak nog så nu måste jag vell ändå säga att jag inte var så seriös och sedan : VILA I FRID!
Hela världen är berörd ..

TORSDAG

Nu har jag blivit en i mängden, nu har jag äntligen skaffat ett par foppa dojjor jag med, mest för att min rygg inte ska behöva dö varje gång jag jobbar och har platta tygskor på mig!

 Finns inga skor som är skönare att gå i!


Nu ska jag försöka hitta på något att göra, mina kvällsplaner blev som vanligt .. inställda.

Kram på er!

TORSDAG

Hemkommen nu, har varit och hämtat ut körkort, varit med farmor och ätit våfflor hos farfars syster och sedan satt in lite cash på banken. Nu drar jag och badaaaaar med mina söta vänner! Hörs nog kanske senare ..

Outfit just nu, klänning köpt förra sommaren på gina tricot.

TORSDAG

Min bror och hans vänner har tatuerat in varsin smiley under ena tån .. Ifall ni undrade.
Jag tycker det var rätt idiotiskt, och fult. Tur att det slits.
Det var mest det jag funderade på just nu, och på att sova, så det ska jag göra.

Imorn ska jag hitta på en massa saker , först ut blir att åka och hämta ut mitt körkort från posten. Underbart.

GODNATT!


TISDAG

Ännu en jobbardag avklarad!
Ska ta carros bil till mälarbaden nu och hämta sofie, sen väntar en promenix någonstans, och sedan en lugn kväll hemma hos mig! Hon sover kvar, och imorn ska vi kliva upp skapligt, hämta carro, handla, hämta Becca och sedan ska vi ge Becca våran present (överaskningsdag) det ska bli så jävla bäst!

Nu måste jag kila :)


SAKNAR MIN BABE !

SÖNDAG



Skämmigt inatt. Jag & Claes tog en sväng med hans bil till västerleden, till donken. Vi tog drive in, eller Mc Drive, som dom kallar det, så jävla fult. Hursomhelst så skulle jag beställa en cheesburgare och claes sa högt och tydligt i den här beställningsautomaten "EN CHEESBURGARE UTAN LÖK OCH KETCHUP" . Länge fick vi vänta och så öppnade tjejen äntligen luckan, sträcker fram en påse och säger " sådär, en cheesburgare utan ketchup. Jag är dum i huvudet så jag vägrade såklart äta om det var lök på, och att pilla bort den, det verkade inte vara möjligt. Så får vi vänta ännu längre på att dom måste göra en ny, undra hur glada dom blev efter det .. för 10 spänn fick dom jobba trippelt. Jag är bara glad att jag satt halvt gömd i passagerarsätet fast lite synd om Claes stackaren som fick bråka massor med dom för att det skulle bli rätt (a)

Men tycker alltid Mcdonalds är sådär .. dom är så jävla stressade så dom knappt lyssnar på hälften av det man säger, men så blir det ju också fel sen ..

Nu MÅSTE jag verkligen stänga av datorn och fixa klart mig. :) PUSS

SÖNDAG

Carro är och rider och det verkar dröja .. så hinner blogga lite nu innan hon dyker upp :) Blir ett litet random inlägg, hittade lite bilder i min fars kamera så.

Tänkte bara säga att coop forum faktiskt har en hel del fina saker .. har jag upptäckt nu sen jag började jobba där.
Köpte svarta tygskor och en väska där nu sist. Tror jag gav en hundring för skorna och tvåhundra för väskan, rätt överkommligt va ?



Måste säga också att det lönar sig att städa .. hittade den här älsklingen! Trodde den hade blivit snodd eller att jag hade tappat den :') som jag har letat och nu bara ramlade den ur en hög med papper när jag rensade.


Hittade äve den här snygga bilden i pappas kamera 8) Jag, brorsan och Melba såg på film igår!
Fråga inte vad calle gör med handen, för det vet jag inte ..
En stund efter bilden är tagen snarkade jag fint i soffan brevid ..
  

Nu ska jag kasta i mig lite käk innan jag blir hämtad ! Hörs nog imorn då, om jag inte kommer på något att blogga om senare, för som ni märker nu har jag sån jävla mbloggtorka att det är helt sjukt. Har verkligen ingenting att skriva om.
 
kram på er!

SÖNDAG

Nu blir jag snart hämtad, sover hos min söta caroline inatt:)

 partajj

 ridklädda

 kemilektion



Vet inte om jag kommer kunna skriva något ikväll, hörs imorn isånafall! Ha en bra söndag.


LÖRDAG

Min far sa till mig när jag kom hem för någon dag sen något i stil med : " Jag och mamma är väldigt avundsjuka på att du har så fint i ditt rum" *allvarlig röst*

jag vart jätteglad, IQ badboll typ .. så klev jag in i mitt rum och trodde först att jag hade klivit in i en bombat flyktingförläggning medan jag sakta insåg att pappa nog inte varit så seriös ..

Sånt känns bra! För städa som är så roligt :(
 Några som har det finare än jag:) lyckos!


Funderar på att titta på Revolutionary Road nu med Lonardo Di Caprio och Kate Winslet, någon som har sett som kan uttala sig lite om den ?

LÖRDAG

Har varit upptagen nu ett dar dar, har jobbat 7 timmar i fredags och 10 timmar idag .. Förkyld och sovit aldeles för lite så känner mig sliten som bara den just nu, mamms hyrde film åt mig så funderar på att stanna hemma .. finns filmkväll hos en kompis som alternativ, men får se.
Igår var jag lite smått taxi, åkte runt i claes bil hela kvällen (: så jävla nice måste jag tillägga.

TORSDAG

Mina körkortspresenter :) höhö ..


TORSDAG

JAG HAR TAGIT KÖRKORT !
JAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA BRA :D

ONSDAG

Ska sova straxt:)

Ikväll blev det inte som jag hade väntat mig .. filmen fick vänta, istället så städade jag rummet för att pappa tjatade så mycket att jag nästan blev förvånad att han inte föll ihop av utmattning.

Passade på att rensa ur mina garderober också ..

ADJÖSS!

Hittade lite från min halv annorlunda klädstil där någonstans i 9an ..





nu ska jag bädda rent, sen krypa i säng :) GODNATT !

TISDAG

3 underbara timmar fick man ihop inatt .. vred och vände mig av oro hela natten, av vad får ni inte veta ännu ;) men jag måste säga att det var värt oron ialafall !

Har jobbat idag också .. 9 timmar. Sen cyklade jag hem, nu är jag trött och vill bara mysa med film och sååå ..

Upp tidigt imorn med. die :(

HÖRS NOG IMORN!
nu blir jag hämtad .. godnatt !

MÅNDAG

Sjukt vad man kan bli överaskad bara av att städa och rota lite. Hittade min finaste älskling idag i en låda!
Lite dåligt batteri och lite gammal musik samt brist på ny musik att lägga in gör det lite jobbigt (ipred lagen kan fara åt helvete, någon som vet varifrån man törs ladda ner ?), men man får vara glad iallafall, jag får nöja mig med att lyssna på gamla godingar och ladda den 24/7.

MÅNDAG

Jag och cykeln är nu hemkomna ifrån körskolan, tänkte visa för er vad jag handlade på stan efteråt också! (observera att dom inte bara är för blondiner)
Älskar dyra hårprodukter, för det blir alltid billigt och bra i slutändan då man inte behöver köpa nya på år och dagar eftersom de räcker i all oändlighet nästintill ! Samt att man märker så stor skillnad på billiga och dyra produkter. Man gör verkligen det! Främst för att man inte måste hetstvätta håret hela tiden då billiga produkter innehåller så mycket salt att håret lyckas bli smutsigt hela tiden.
Nu hoppas vi att dessa är mycket bra, jag har tagit de som passade mitt hår bäst iallafall.

Shampo 189:-
Balsam/Hårinpackning 249:-



Nu ska jag plugga parkeringsskyltar, fick låna en bok ifrån trafikskolan idag på skyltar jag inte hade med i min bok av någon konstig anledning, känns ju bra .. helt plötsligt fick jag massor att göra, då man måste lära in varendra skylt eftersom alla skiljer sig åt .. och alla dessa tilläggskyltar. dö.
Hörs nog sen!


MÅNDAG

Haha, alltså va? Hoppas hon skämtar ..



Snart ska jag (I REGNET) cykla till körskolan, för det råkar vara så att jag inte har 11 kronor kontant och hittar inga småpengar hemma heller så .. fasiken vad kul det är ibland! Hörs sen!

MÅNDAG

Inne listan
1. Gratis sms sidor, vad skulle jag göra utan er, tror jag är medlem på varenda, beställer hem allt möjligt gratis-skit bara för att få sms. Desperat jag vet, men vad gör man efter att ha tankat på mobilen 5 gånger på en månad ..

2. Att ha engelska människor på sin msn, perfekt träning om man nu inte redan är superhaj på språket ! Kan ju om inte annat lära sig lite slang uttryck som inte stenålderslärarna har snappat upp !

3. Musik! Det bästa som någonsin har hänt mänskligheten. Utan att tveka och utan att förvänta för att någon ska säga imot.

4. Att vända på dygnet, iallafall om man är nattuggla som jag! Jag passar på så fort jag kan, att sitta uppe hela nätterna, eller vara ute och roa mig. Fast det är tungt att vända tillbaka dygnet sen, allting har sina nackdelar. Men det kan det vara värt.

Ute listan
1. Killen och tjejen som dödade 15 åriga Therese, har fått namn på dem och sett bilder på dem idag. Det skrämmer mig lite med tanke på att dom ju ser ut som vem som helst (hade inte förväntat mig att dom skulle ha djävulshorn i pannan men iaf), så man vet aldrig vem eller vilka som är kapabla till vad. Se upp.

2. Det här jävla vädret!! Blir tammetusan galen, och det verkar ju aldrig upphöra heller! Man vågar inte ens sig på att kolla på en 14 dagars prognos, för då bryter man vell samman skulle jag tro .. så nu tar vi 5 dagar i taget ! Sen blir det böner til gud innan sovdax.

3. Nervositet ! Varför finns det för ? Varför kan man inte bara vara säker på sig själv lite oftare .. allt blir så mycket sämre när nervositet kommer och blandar sig i. Stick åt helvete tycker jag!

4. Den här bloggen! Världens mest patetiska bloggare? Som har en anorektisk modell som förebild och gör allt för att komma under "undernärd" i BMI. Samt lägger ut bilder på andra han tycker ska göra dittan och dattan, och ringa honom för att han vill vara snäll och erbjuda dem hjälp att komma ner till size- zero. Han kan få ett tips av mig nu, skaffa ett liv!


Nu ska jag göra ett par teori fejk prov, sen ska jag sova gott !
GODNATT


SÖNDAG

Okej, försöker att inte bryta ihop.


SÖNDAG

Jag är arg nu. Besviken och arg. Men jag har kramat Ken Ring idag och det gör mig iallafall glaaaad !

Nu ska jag slöa i soffan, inte ens värt att slå på tvn iallafall, finns ändå inget att se .. sova sen kanske, om det går !
GODNATT

LÖRDAG

Imorn ska jag slösa upp mina sista ören på att gå och se Ken, hoppas verkligen det blir så nu. För jag har velat sett honom i nästintill 5 år nu .. det är lång tid ! Så imorn på Lotus, funderar på att åka dit och sova utanför inatt, så att jag verkligen kommer in imorn, slå upp mitt lilla tält precis utanför, och bara vänta på att alla alkisar kryper in och gör mig sällskap när jag sover som bäst :( urs .. Fast Ken är ju inte lika poppis hos alla så det kanske inte bli så packat med folk ändå?
Får vell se!
Syns vi där ? 


GODNATT GOTT FOLK !

FREDAG

Jag & Michaela har varit på romantisk middag för 2 idag ! Ätit grekmat och snackat skit.
Det var vell det .. nu blev mina kvällsplaner precis inställda så jag ska försöka ragga upp någon som vill leka lite med mig, eller så ska jag bara sega i sängen, kanske se en film!

Fick ett gulligt sms nyss där det stod :
"Du är söt :) Du har kinder "
Sånt blir man glad av ! Liksom att någon gillar ens baby kinder iaf ..
Med det så avslutas detta blogginlägg.

FREDAG

Det är det här jag har ägnat mig åt idag istället för att plugga körkortsteori som jag skulle göra, fan vad patetisk jag är!
Egentligen så är det ju ingen mening med att jag spelar heller .. för jag fuskar så jävla mycket så det är sjukt!
Jag behöver inga kylskåp, toaletter, sängar eller vänner. Liksom vem behöver det när man kan dra humörmätarna åt sidan genom att bara slå in en kod.

Nej en avinstallation skulle vara behövligt.
Nu ska jag läsa teori, och sen sova! GODNATT !


FREDAG

Vet inte om det är så mycket att skryta med kanske, men jag och han kramades i onsdags, han är inte snygg och dock så kramade han nog fler än bara mig men iallafall liksom!


ONSDAG

Kvällens outfit




Kommer kanske fler bilder på folket sen senare, dom var inte sugna att vara med på bild ännu ;D

ONSDAG

Umgås med Rebecca & boysen nu!
Ikväll ska vi till Harrys, ses vi då eller ?
Hatar bara att det inte går några nattbussar, så får vell sussa ihop med Beccs då kanske :)

Vad ska alla göra ikväll ?

TISDAG

Måndag natt.

Nu är soffilutt här tihi :)
Snygg är hon ju iaf !


Dagens shopping, plus två presenter till två personer också, som trots inslagning inte visas här.


sovdax, good night !

btw, en bra film HÄR !

MÅNDAG

Det är sommarlov och kolla på vädret .. nu ska jag laga lunch, massor, tröst-äta! Sen ska jag iväg.


SÖNDAG

Nu har jag jobbat, städat & bäddat rent, good work ! happyface!
Nu är man redo inför nästa vecka, som startas med en fika och sen en rundtur i staden! eventuellt ..
Plugga körkortsteori som fan kanske vore nåt också.


Pratade med min sötis kusin på studenten, 9 bast är hon!
Hon talade om för mig att en i hennes klass är självmordsbenägen och skär sig.
Hur sjukt låter inte det ?
Jag mår nästan illa.
Kommer aldrig våga skaffa egna barn ..
Vad tycker ni ?
Är inte 9 år lite väl ungt för att redan vilja dö ?

SÖNDAG

Det har blivit mycket festande på senaste nu ..
I fredags på avslutningsdagen så skulle jag försöka ta mig hem på något sätt och ringde min bror, min bror svarar och talar om att han sover, besviket lägger jag på luren och skickar sms i stil med "okej, jag får åka hem själv då .."
Min plan var ju att han kanske skulle ta samma buss som jag.
Hur som helst så gjorde alkoholen sitt och 1 timme senare är jag på G igen och har glömt att min bror sover och sms bombar honom och frågar vilken buss han ska ta .. samt försöker ringa honom och kan inte förstå varför han inte svarar.
Ibland undrar man ju om man mår bra .. ;p

Nu ska jag krypa ner brevid babe, vänta på att tiden ska gå lite, sen blir det raka vägen till jobbet !
Slutar 9, kanske hörs då !
Puss på er !


SÖNDAG

Ska snart åka och jobba, sista rycket inan ny vecka !

Igår var det studenten iaf,
Jag & Jojo sprang runt hela stan typ för att hinna se på min kusin Mathilda och sen på claes. Snäll hon var för min skull ! puss på dig gumman!






FREDAG

Sitter hemma hos Becca nu :) Har precis samtalat lite med Sandra i telefon .. det var ett tag sen ;o

Nu ska vi straxt hem till Marcus och förkröka lite, sen ska vi till Raw :) hoppas det är roligare där den här gången !


Btw så fyller Becca & Bjarnevi 18 år idag :D GRAAAATTTIS ! <3

beccs är stor flicka nu :')  Och jag har fått stränga order av mamma becca att jag ska släpa med henne ut ifall hon bangar, för ut ska hon tydligen, och kröka ordentligt ;D ojoj alltså !


TISDAG

Haha så kul att titta på gamla bilder på sig själv. Man ser hur man har utvecklats och förändrats, sen ser man saker som fortfarande ser likadana ut, mina kinder tillexempel!
Mina mulliga gulliga bebiskinder som folk genom åren har nypt mycket i, och då syftar jag inte bara på alla gamla släktingar som nyper tag och mumlar något i stil med " vad stor du har blivit" utan även dom i min egen ålder :(
Därför blev jag brunett, för att mitt babyface blev ännu mer babyface med en blond kaluffs ovanpå huvudet !
Nae men nog med oviktiga tankar och funderingar !
Ska sova nu snart,

Idag har jag varit på frösunda vårdcentral och fått sista sprutan imot livmoderhalscancer, duktig som jag var klev jag upp halv 8 imorse på min lediga dag, trots att jag kände mig döds sjuk och cyklade iväg.
Sen åkte jag hem och sov 3 timmar innan clarre väckte mig med sms.

btw, bild bevis på feta kinder ! swwwweeet, undra om jag ens kunde öppna munnen ? den måste ha blivit rätt ihoptryckt där imellan melon kinderna.


GODNATT :)!


MÅNDAG

Jag hatar måndagar och jag hatar när du är såhär.

Imorn har jag en ledig dag och självklart har jag tid hos läkaren halv 9. suuuck

nu ska jag ringa baby ! <3

RSS 2.0