ONSDAG

Känner mig så jävla stabil just nu!
Sitter och äter avokado och är nöjd över min insats idag!! Har varit i skolan från 8.15-15.30, och cyklat fram och tillbaka (5 km) , sen har jag lagat mat+matlåda, tagit det lugnt, möblerat om mitt rum & städat & diskat. Fixat papper från transportstyrelsen och betalat min hyra.
Imorn ska jag iväg & fixa lite programmering med nina&lotta och sen får jag besök från eskilstuna.
godnatt pussungar!
jisses vad jag saknar min bebis !!!!

TISDAG

En seg tisdag men inte så mycket händelser, ska ner en sväng ensam på stan och bara gå och glo & lyssna på musik. Känner inte ens för att fråga om någon ska med för känner att jag behöver rensa mina tankar lite. Har mycket småsaker att handla också ..
Klarade mattetentan igår & jag blev så sjukt lycklig ! Det gjorde mig verkligen verkligen glad, helt sjukt. Fick hjärtklappningar ;p
Btw nu har jag blivit brunett igen, snyggt va ?

TORSDAG

Idag är det torsdag och imorn är det fredag, vilket är lika med tenta-dags igen! åh så motiverad jag känner mig. not.
Svårt är det också.
Jag är iaf glad för imorn kväll åker jag hem igen till Eskilstuna. Blir nog partyyyy för att fira brodern som fyllt 18. Jag är Becca är såklart på när det vankas fest .. hehe. Sen är det jobb på lördag. Vilken kan vara bra för mitt sparkonto som börjar tunna ur ordentligt ..
Sålt min gamla mobil idag iaf! Lite plus i kassan där iaf. Dock så är jag inte så himla nöjd när jag sitter här nu med en urladdad nokia 3310 utan laddare samt någon annan variant av nokia som även den börjar bli urladdad och utan laddare .. mitt sms-behov får klara sig till imorn kväll då det kan bli lite påfyllning med elektricitet. VILL HA MIN IPHONE NUUU.
Bild från en middag i London :)! I princip nästan den enda bilden som finns på oss alla samlade.

RSS 2.0