FREDAG

Hemma i Eskilstuna nu men åker tillbaka på söndag förmiddag ev.
Försöker få tag på akutmottagningen för djur här i stan, för min hamsters knöl på bröstet har blivit större .. fanfanfan vad dåligt det känns då!

Ska sätta igång med sista plugget för ikväll strax och vänta och se om beccis kommer hit en liten stund :)

Imorn väntas jobb 10 timmar, bara att bita ihop !


pyss.

TORSDAG

Det är torsdag idag och på måndag har jag tenta nr 2 och på torsdag samma vecka har jag tenta nr 3. Trots det så känner jag ingen press eller stress, konstigt faktiskt. Men ska ta tag i plugget nu och sitta några timmar innan jag tar cykeln till stödmatten som är dagens enda lektion.


Har ringt runt idag och försökt fått tag på en veterinär, min hamster har nämligen fått en stor knöl på bröstet, jäkla skit !!

gammal bild på melba när hon var liten och sjuk i ögoninflammation.


Ska sätta lite fart nu så jag kommer igång med plugget. Måste hinna kasta på mig lite kläder och köra igång diskmaskinen innan jag åker också .. kulkul.


Sail away with me.

ONSDAG

Skapligt seg idag ! Vaknade och visste inte riktigt vart jag var imorse, helt groggy. Inte försen jag klev utanför dörren och kylan bet i kinderna så vaknade jag ordentligt. Tog cykeln till universitetet för föreläsning & mattelektion.

Sen cyklade jag till konsum för att handla mjölk vilket resulterade att jag handlade för flera hundra, trots att jag handlade bara någon dag innan.. inte bra att handla hungrig, cyklade vidare hemåt för lunch, lite dataplugg osv. Lyckades klicka hem massa snygga kläder ifrån nätet också så nu är jag på asbra humör !

Igår beställdes böcker till nya kurser, tråkiga men nödvändiga utgifter ? .. tänkte lite på den där mega tjocka programmeringsboken som man har läst i endast en gång. hmm

saknar min familj. men på fredag får jag träffa dom igen, puss nu ska jag plugga vidare !



saknar min beccis också, eller ska jag säga leopardkvinnan ;)


MÅNDAG

Psssst, glömde säga en sak. 26 dagar kvar. sen så , då väntar denna kille på oss i sthlm!!!!



HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKAN!

MÅNDAG

Bloggtorkan har varat i flera månader men nu helt plötsligt från ingenstans så poppar blogglusten upp igen.

Jag slänger förmodligen upp flera inlägg innan kvällen är slut!

Hursomhelst så kan jag börja med att tala om att jag har bytt stad. Jag har gått från Eskilstunare till att bli Örebroare! Så jag befinner mig i Örebro just nu. Läser dataingenjör på universitetet här. Jag har fått tag i ett bra boende och har införskaffat mig ett ica-kort. Vuxenpoäng samlar jag hela tiden när jag handlar, diskar, städar, lagar mat och gör andra tråkiga saker. Men jag göra massa roliga saker också, det är verkligen kul att vara student. Lite tråkigt nu att nollningen är över men det hindrar ju inte oss från att festa ändå ! Vi är ett rätt skönt party-gäng så det känns awsome ! Alla är inte lika nördiga som jag hade inbillat mig ;)!

Jag har även fått för mig att byta hårfärg! så numera ser jag ut såhär :



pyss o hej på en stund.


RSS 2.0